Burak Çalışkan

Barracuda Backup

  • 7 sene önce, Burak Çalışkan tarafından yazılmıştır.
  • Barracuda Backup için yorumlar kapalı
  • Genel

Barracuda Backup

Barracuda Yedekleme
Tamamen güvenli. Oldukça basit. Tamamen güvenilir.
Barracuda Backup, verilerinizi siber suçlulara, doğal afetlere, donanım hatalarına karşı korumak için daha kolay ve daha düşük maliyetli bir çözüm sunar. Fiziksel, sanal, bulut ve SaaS – tek, entegre bir çözüm, tüm verilerinizi güvende tutar.

Bulutla Bütünleşik Hepsi Birarada Yedekleme Çözümü

Günümüzün karmaşık altyapılarındaki verilerinizi korumak (kurum içi, sanal, bulut barındırma ve SaaS ortamlarını bir araya getirmek), rekabet eden yedekleme çözümlerinin yeteri kadar karşılayamayacağı zorlukları ortaya koyuyor. En iyi ihtimalle, birden fazla çözümü yönetmek ve sürdürmek için daha fazla zaman ve para harcamanız gerekir. En kötü ihtimalle, veri tabanındaki boşluklar verilerinizi savunmasız bırakır.

Barracuda Yedekleme, bugün bağımlı olduğunuz bulut entegre sistemler için en üst düzeyde tasarlanmıştır. Verileri, nerede olursa olsun, kurum içinde veya bulutta kolayca yedekleme ve veriyi, güvenli bulutumuza veya sizin seçtiğiniz özel bir yere çoğaltma esnekliği sağlar. Basit yapılandırma ve yönetme ve tamamen otomatik olan Barracuda Backup, tamamen “rahat bırak ve unut” çözümüdür.

Her Yerdeki Verileri Koruma

Kurum içi sunucularınızdaki verileri yalnızca korumak zorunda olduğunuz günler artık yok oldu. Artık SaaS’yi ve Microsoft Office 365 gibi bulut tabanlı uygulamaları gizlemekten de siz sorumlusunuz. Barracuda Backup, verileri bulunduğu yerde verimli bir şekilde korumak için güce ve esnekliğe sahiptir.

Bulut için Hazırlandı – Basit ve Ölçeklenebilir

Verileri birden çok ortamda yönetme işi karmaşıktır, ancak yedekleme ve felaket kurtarma işlemlerinin olması gerekmez. Küresel ağdaki tüm Barracuda çözümlerine eksiksiz, tek pano camı görünümü veren merkezi bir bulut tabanlı konsol sayesinde dağıtım, yapılandırma ve sürmekte olan yönetim hızlı ve kolaydır.

Buluta geçişiniz, verileri Office 365 gibi SaaS ortamlarına taşımayı içerir ve yedekleme stratejiniz bunun hesabını vermelidir. Barracuda Buluttan Bulut Yedekleme, Microsoft Office 365’te veri kaybına ve istenmeyen silinmeye karşı sizi korur.

Temel Özellikler: Çoğaltma, Sınırsız Barracuda Cloud Storage, Merkezi Yönetim, Cloud-to-Cloud Yedekleme, Esnek Kurulumlar

Yer Dışı ve Bulut Çoğaltma Korumalı

Barracuda Backup, daha eksiksiz bir koruma ve rahatlık sağlamak için verilerinizi otomatik olarak ikinci bir, fiziksel olmayan veya sanal cihaza kopyalayabilir.

Alternatif olarak, yedeklenen verilerinizi coğrafi olarak dağıtılan, kurumsal düzeyde veri merkezlerimize güvenli ve sorunsuz bir şekilde kopyalamak için Barracuda Cloud Storage’ı kullanın. Yedekli, çoklu alan depolaması, felaket durumunda veri kaybını önler ve askeri sınıf 256 bit AES şifreleme, aktarılan verilerin tamamen güvenli olmasını sağlar.

Temel Özellikler: Veri Kurtarma, Satır içi Tekilleştirme, Çoğaltma, Yerinde Kaplama, Yakın Sürekli Veri Koruma

Güvenilir ve Öngörülebilir

Yedek sistemlerinizi arızalardan korumak için tüm Barracuda Backup ürünleri, performansı artırmak ve sizi en yeni tehditlere karşı korumak için yazılım güncellemelerini otomatik olarak uygulayan Energize Güncellemelerini içerir. Güncellemeler sizi sıfır gün güvenlik tehditlerine karşı korumak için gereken sıklıkta gönderilir.

Barracuda Anında Değiştirme programı, arıza veya arıza durumunda bir sonraki iş günü değiştirme imkanı sunar. Barracuda, Barracuda Cloud Storage’da saklanan en son veri ve yapılandırma ayarlarını yedek birime bile önceden yükleyecektir. Her dört yılda bir ücretsiz donanım yenilemesi, size ek bir ücret ödemeden en son platformda kalmanızı sağlayacaktır.

Temel Özellikler: Anında Değiştirme, Canlı Önyükleme, Çoğaltma, Yerinde Kaplama, Yakın Sürekli Veri Koruma

Neden Barracuda Yedekleme?

Bir veri koruma çözümü seçerken, donanımın ve yazılımın ötesine geçerek, ürünün arkasında duran şirkete bakar. Barracuda, Purpose-Built Backup Appliances’ın (PBBA) dünyanın önde gelen sağlayıcısıdır (birimler halinde gönderilir) ve bulut tabanlı veri korumanın lider sağlayıcısıdır. Korumamız, geleneksel yedeklemenin ötesinde, e-posta arşivinin yanı sıra en iyi ağ ve içerik güvenliği ürünlerinden oluşan tam bir pakete sahiptir.

150.000’in üzerinde şirket Barracuda’ya kendi ağlarını ve verilerini korumaya güveniyor. Tüm Barracuda ürünleri, telefon ağacı olmayan kurum içi mühendislerin kurduğu, ödüllü 24×7 teknik desteğiyle desteklenmektedir.